LiDraNo 2018. - županijska razina

lidrano18 SmallVelika scena Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu i ove je godine, 12. veljače, ugostila učenike i učenice osnovnih i srednjih škola na županijskoj razini Smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva – LiDraNo 2018. Našu su školu i na ovoj razini predstavljali učenici u dvije kategorije.

U pojedinačnom scenskom nastupu nastupio je učenik 4. B razreda Tomislav Nikolić s pjesmom Miroslava Krleže Naša kuća, pod vodstvom prof. Dragice Tadić Šutra. Svojim uspješnim nastupom Tomislav je izborio izravni nastup na državnoj razini Smotre koja će se održati u Primoštenu od 19. do 23. ožujka 2018. Tomislavu i njegovoj mentorici prof. Tadić Šutra od srca čestitamo i želimo da svoju školu uspješno predstave na državnoj Smotri.

U skupnom scenskom nastupu svoju predstavu Postolar i vrag, koju su napisali zajedno s prof. don Vedranom Torićem, izveli su učenici: Marko Budimir (4. B), Petar Markić (4. B), Marijan Pušić (4. B), Grgo Čelebija (3. A), Mihovil Družijanić (3. B), Dino Jezerkić (3. B), Ante Paladin (3. A), Nikola Peričić (3. A), Mladen Škare (3. B) i Mario Tošić (3. A). Njihova je izvedba predložena za državnu Smotru, pa im od srca čestitamo i nadamo se da će nas oni i ove godine predstavljati na državnoj Smotri.