#vridilo_je 2019./2023.

Mali koraci daleko vode. Tako smo i mi prije četiri godine sitnim koracima započeli svoju avanturu u NKG-u. Vridilo je. Vridilo je provesti četiri godine okruženi osobama koje su nam bile više od onoga što oni jesu -  prijatelji. Vridilo je osjetiti obiteljsku atmosferu u školi i biti dio velikog zajedništva.

Ali ipak, kao što svemu dođe kraj, tako je došao i našem putovanju. Stigli smo do cilja. Generacija maturanata 2022./2023. ide dalje.

Da ne bismo tek tako otišli, morali smo ostaviti trag u školi. Osim traga u srcima svih djelatnika škole i učenika, ostavili smo i fizički trag na zidu naše škole. Zanimljiva smo generacija, puna različitih osobnosti, različitih zanimanja. Svatko poseban na svoj način. Upravo zato smo na svoj način predstavili sebe. Na poticaj profesorice likovne umjetnosti, s. Antonije Delonga, predstavili smo svoju izložbu autoportreta pod nazivom #vridilo_je 2019./2023. Koristili smo se različitim tehnikama i svatko se potrudio predstaviti sebe onakvog kakvog želi da ga pamti ova škola. Poigrali smo se različitim bojama, kolažima i dodatnim motivima.

Izložba nosi naziv #vridilo_je 2019./2023. jer stvarno je vridilo doći i upisati ovu školi i provesti najzabavnije mladenačko doba u njoj. Uz naziv smo dodali ključnu riječ jer smo mi ipak virtualna generacija koja je pola školovanja završila preko ekrana.

Zahvalni na svemu što smo stekli i naučili u ove četiri godine, napuštamo NKG, ali obećavamo da ćemo u svojim srcima zauvijek nositi sve uspomene iz srednje škole.

I znate što? VRIDILO JE!